| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 An eight-year-old child heard 
普通文章 A Golden Watch Mike was a youn
普通文章 He is quiet and shy. He likes 
普通文章 Life is not easy, so I’d like
普通文章 Its not easy to be an astronau
普通文章 Writing a good story is not an
普通文章 What’s the meaning of “dark 
普通文章 Mr. White is a member of his o
普通文章 Billy is a boy of fifteen. His
普通文章 How can a small stamp be worth
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

An eight-year-old child heard her parents talking about her ..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:人物传记类英语阅读理解答案 点击数:           ★★★
 

An eight-year-old child heard her parents talking about her ..

an eight-year-old child heard her parents talking about her little brother. all she knew was that he was very sick and they had no money. only very expensive operation could save him now and there was no one to lend them the money. when she heard her daddy say to her tearful mother, “only a miracle(奇迹)can save him now,” the little girl went to her bedroom and pulled her money from its hiding place and counted it carefully.
she hurried to a drugstore(药店) with the money in her hand.
“and what do you want?” asked the salesman. “it’s for my little brother,” the girl answered. “he’s really, really sick and i want to buy a miracle.” “pardon?” said the salesman.
“my brother andrew has something bad growing in-side his head and my daddy says only a miracle can save him. so how much does a miracle cost?” “we don’t sell a miracle here, child. i’m sorry,” the salesman said with a smile.
“listen, if it isn’t enough, i can try and get some more. just tell me how much it costs.”
a well-dressed man heard it and asked, “what kind of a miracle does your brother need?”
“i don’t know,” she answered with her eyes full of tears. “he’s really sick and mum says he needs an operation. but my daddy can’t pay for it, so i have brought all my money.
“how much do you have?” asked the man. “$1.11, but i can try and get some more,” she answered.
“well, what luck,” smiled the man. “$1.11, the price of a miracle for little brothers”
he took up the girl’s hand and said, “take me to where you live. i want to see your brother and meet your parents. let’s see if i have the kind of miracle you need.”
that well-dressed man was dr carlton armstrong, a famous doctor. the operation was successful and it wasn’t long before andrew was home again.
how much did the miracle cost?
小题1:what was the trouble in the little girl’s family?
a. her brother was seriously ill. 
b. they had no money. 
c. both a and b.
小题2:in the eye of the girl, a miracle might be _____.
a.something interesting 
b. something beautiful 
c. some wonderful medicine
小题3:the little girl said again and again “…i can try get some more.”that hows___.
a. she had still kept somemoney 
b. she hoped not to be refused
c. there was no need to worry about money
小题4:what made the miracle happen?
a.the girl’s love for her brother. 
b. the girl’s money
c.the medicine from the drugstore.
小题5:from the passage we can infer(推断) that _____.
a. the doctor didn’t ask for any pay.
b. the little girl is lovely but not so clever.
c. andrew was in fact not so sick as they had thought.

答案
小题1:c
小题2:c
小题3:b
小题4:a
小题5:a
试题分析:这篇文章讲述了一个小女孩的弟弟病得很严重,而家里支付不起治疗的手术费。当她听说只有奇迹才能救弟弟时,她拿着自己所有的钱到要点去买奇迹。她说不管多少钱只要能救弟弟就行。她的行为感动了一位著名的医生,他帮小女孩的弟弟免费做了手术,创造了奇迹。
小题1:细节理解题。根据文中内容all she knew was that he was very sick and they had no money.她所知道的就是他病得很厉害,而且他们没有钱;故选c。
小题2:判断推理题。由文章内容得知,小女孩拿着钱到要点去买奇迹,认为那可以救弟弟;所以此题选c,在小女孩眼中,奇迹是一种神奇的药。
小题3:判断推理题。根据文章描述,小女孩把她所有的钱都拿来了,她之所以说可以拿更多的钱来,是因为怕被拒绝,故选b。
小题4:判断推理题。根据文中内容,后来一名非常有名的医生帮她成功给弟弟动了手术,所以是小女孩对弟弟的爱感动了医生,创造了奇迹,故选a。
小题5:判断推理题。从文中得知,小女孩家里没有钱给弟弟动手术,故选a,医生免费给小女孩弟弟动手术,创造了奇迹。Ks.zx98.COM

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:人物传记类英语阅读理解答案

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]阅读理解。 Thomas Adams, an American
    [英语考试]阅读理解。 Dr. Albert Schweitzer was
    [英语考试]阅读理解。CHARLIE CHAPLIN 1889 Born 
    [英语考试]阅读理解。 When you see the girl for
    [英语考试]阅读理解。 I have been a friend of B
    [英语考试]阅读理解。 As one of Hollywoods all-
    [英语考试]阅读理解。 Beijing (China Daily ): M
    [英语考试]阅读理解。 Jackie Chan was born on A
    [英语考试]阅读理解。 Beethoven (贝多芬) was bo
    [英语考试]阅读理解。 Jack Johnson is one of th
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am
    推荐文章 [会计考试]Excel键盘快捷键之输入并计算公式
    推荐文章 [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 1889
    推荐文章 [英语考试] Barack Hussein Obam
    推荐文章 [会计考试]利用普通测量尺直接在屏幕上设置
    推荐文章 [会计考试]利用宏给Excel工作簿文档自动添加
    推荐文章 [会计考试]你会用SUM函数吗
    推荐文章 [会计考试]在电子表格中锁定并隐藏公式的方
    推荐文章 [会计考试]excel快捷键之用于筛选、分级显示
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的考试集!
    网站站长:zx98