| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Brenda Linson never goes anywh
普通文章 Comment on CRIHere are the com
普通文章 After students come home from 
普通文章 Snapshots, the new fashion for
普通文章 Over the past century, all kin
普通文章 A report brought back by most 
普通文章 Are you feeling stressed out? 
普通文章 The interview has been going o
普通文章 Its time to remind myself what
普通文章 Although similar in appearance
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

Comment on CRIHere are the comments on CRI (China Radio Inte..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

Comment on CRIHere are the comments on CRI (China Radio Inte..

Comment on CRI
Here are the comments on CRI (China Radio International) given by people from different countries on the Internet.
People
Comments
Yingtian Hu
Guangzhou, China
This is the first time that I participate in CRI. And I like it very much. I hope its website will become the most excellent one with the foreign languages. And I choose the important news which I think has a great influence on our society and our lives. In the end, I hope that more and more persons join in CRI and make it perfect!
SujanParajuli,
Select city, Nepal
I am both a regular listener of CRI and visitor of its wonderful Website. First of all, I would like to extend my heartfelt thanks to CRI for its great efforts to keep the listeners up-to-date during the year 2008. We, the listeners, are greatly grateful to CRI for its praise-worthy efforts to quench the thirst of its dear listeners. During the Year 2008, I found all of your programs quite interesting, informative and educational.  Once again, thanks a lot for offering bonanza of information, news, entertainment and many items which have indeed broaden the horizons of our knowledge and understanding as well.
Ibrahim
Rustamov,
Tajikistan
With CRI, I was impressed by China’s rapid development in all spheres. But I felt so sorry to get to know about the snowstorms in China and Wenchuan earthquake. CRI and CCTV play a great role in introducing China to the world! Kudos! My friends and I wish CRI all the best!
Mike Thatcher,
London
My family and I are all keen on Chinese Culture, especially the beautiful Chinese folk music. Various interesting programs by CRI just open a window for us foreigners, through which we can know more about China and have a better understanding of the Chinese culture. Best wishes to CRI! Best wishes to China!
小题1:Which of the following benefits of CRI is NOT mentioned above?A.CRI helps to keep its listeners up-to-date.B.CRI helps its listeners to better understand China.C.CRI helps its listeners to practice and improve foreign languages.D.CRI helps its listeners broaden their knowledge with its rich contents.小题2:The underlined phrase “quench the thirst” refers to _____.A.satisfy one’s needB.supply drinksC.take care ofD.keep in touch with小题3:What can be concluded from the four comments?A.CRI has a great influence on our society and lives.B.Wonderful though CRI is, there are still many weaknesses.C.CRI plays an important role in introducing the world to China.D.CRI has made great efforts to make itself better and gained popularity. 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:C
小题2:A
小题3:D
试题分析:文章是四个人包括外国人对中国国际广播电台的评价,大家都表示对中国文化的兴趣和对中国国际广播电台感谢。
小题1:细节题:从第二个评论:First of all, I would like to extend my heartfelt thanks to CRI for its great efforts to keep the listeners up-to-date during the year 2008. Once again, thanks a lot for offering bonanza of information, news, entertainment and many items which have indeed broaden the horizons of our knowledge and understanding as well.可知AD是对的,从第四个人的评论:have a better understanding of the Chinese culture.可知B是对的,文章没有提到可以帮助听众提高外语学习,选C
小题2:猜词题:从文章第二段的句子:We, the listeners, are greatly grateful to CRI for its praise-worthy efforts to quench the thirst of its dear listeners.我们听众感激CRI努力满足我们听众的要求,可知“quench the thirst”是满足人的需求的意思,选A
小题3:归纳题:从文章这四个评论的内容:我们可以归纳出CRI一直努力的完善自己获得很高的欢迎度,选D

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98