| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Brenda Linson never goes anywh
普通文章 Comment on CRIHere are the com
普通文章 After students come home from 
普通文章 Snapshots, the new fashion for
普通文章 Over the past century, all kin
普通文章 A report brought back by most 
普通文章 Are you feeling stressed out? 
普通文章 The interview has been going o
普通文章 Its time to remind myself what
普通文章 Although similar in appearance
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

Snapshots, the new fashion for an artistic portrait (肖像) p..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

Snapshots, the new fashion for an artistic portrait (肖像) p..

Snapshots, the new fashion for an artistic portrait (肖像) photo: Take it underwater. Zhang Xiaomei, a 20 something Shanghai native who works in the media industry, tried it out twice.
"It was a completely different experience," says Zhang of her first such experience last May. "You get the feeling that you're cut off from the rest of the world. But also it s romantic and like a fairy tale."
She then successfully convinced her husband to be to have their wedding photos taken underwater a couple of months after her first try. "Can you imagine a 1.87-meter-tall man trying out something like a fishtail under the water?" Zhang says, laughing.
A commercial underwater photo portrait is perfect for post 80 and post 90 generations who adore taking snapshots, but are looking for new ways to be artistic, says Ai Cheng, owner and photographer of No.55 Underwater Photography in Shanghai.
Ai opened a studio in Shanghai's suburb of Songjiang two years ago, building a 5-meter- deep, fan-shaped pool equipped with heating facilities to start up the business. A 30-minute training on how to smile under the water so that you won't drink too much water and how to open your eyes underwater is offered in his studio for those who don't know how to swim.
Ai says most of his customers are female—half of them coming for an artistic portrait photo and the rest for wedding pictures. "Some of them drag their boyfriends or husband-to-be, who are unwilling to go down to the water, to shoot as well," he says.
小题1:What would be the best title for the text?A.The Best Smiles May Be All Wet.B.The Sweetest Smile in the World.C.Smiling, a Universal Language.D.A New Challenge, a New Trend.小题2:What does Zhang Xiaomei think of underwater snapshot?A.Funny. B.Dangerous. C.Fantastic. D.Strange.小题3:Who are most likely to take photos underwater?A.Young people eager to be special.B.Senior people to recall their old days.C.Couples to celebrate their anniversary.D.Artists to create new styles.小题4:It can be inferred from the last two paragraphs that ______.A.young people are in for this fashionB.fewer men would show interest in this fashionC.men are more romantic than womenD.women would like to take more adventures 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:A
小题2:C
小题3:A
小题4:B
试题分析:文章介绍了一种现在的时尚—在水下拍照,通过一些亲身体验过的人的描述,可知这是一种奇妙的体验,会受到年轻人的喜爱。
小题1:标题确定题:从文章第一段的句子:Snapshots, the new fashion for an artistic portrait (肖像) photo: Take it underwater. Zhang Xiaomei, a 20 something Shanghai native who works in the media industry, tried it out twice.可知这篇文章讲的是在水下拍照。所以 A. The Best Smiles May Be All Wet. 是最好的标题,选A
小题2:细节题:从文章第二段的句子:"You get the feeling that you're cut off from the rest of the world. But also it s romantic and like a fairy tale."可知Zhang Xiaomei 认为水下拍照和奇妙的,选C
小题3:细节题:从文章第四段的句子:A commercial underwater photo portrait is perfect for post 80 and post 90 generations who adore taking snapshots, but are looking for new ways to be artistic,可知渴望与众不同的年轻人最有可能在水下拍照,选A
小题4:推理题:从最后两段的句子:"Some of them drag their boyfriends or husband-to-be, who are unwilling to go down to the water, to shoot as well," he says.可以推断出很少有男性会对这个时尚感兴趣,选B

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98