| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Brenda Linson never goes anywh
普通文章 Comment on CRIHere are the com
普通文章 After students come home from 
普通文章 Snapshots, the new fashion for
普通文章 Over the past century, all kin
普通文章 A report brought back by most 
普通文章 Are you feeling stressed out? 
普通文章 The interview has been going o
普通文章 Its time to remind myself what
普通文章 Although similar in appearance
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

Are you feeling stressed out? Anxious? Is your mind racing..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

Are you feeling stressed out? Anxious? Is your mind racing..

Are you feeling stressed out? Anxious? Is your mind racing in circles? Are you worried about all the things you have to get done? Here’s a quick—acting trick that can make you feel better.
If you are sitting at a desk, place the palm of your hand on the desk, and take a moment to focus on what the surface of the desk feels like. Is it hot or cold, rough or smooth? Put all of your attention on the sensations in your palm, on how the desk feels underneath your hand. If you are not at a desk, do the same exercise by placing your palm on any nearby object—a wall, a chair, even your opposite arm.
When you are feeling stressed, your thoughts tend to take on a life of their own. You may be thinking about things you wish you had done differently in the past or worrying about things that you have to do in the future. These thoughts will make you feel anxious. The anxiety, in turn, increases the number of anxious thoughts.
If you can ground yourself even for a moment in the present, you will break the cycle and feel instant relief. Paying attention to what objects in your environment feel like forces you to pay more attention to the present moment than to negative, anxiety—provoking (刺激的,诱发的)thoughts about the past or about the future.
Try using your other senses too:
Try closing your eyes for a second(don’t try this while driving!) and breathe deeply through your nose. What do you smell?
When eating, put all your attention on how your food tastes.
What do you hear? What little noises are there around you that you didn’t notice before?
Look closely at an ordinary object. Do you see anything you haven’t noticed before?
小题1:By saying  “Is your mind racing in circles”, the author intends to mean that______.A.you did something wrong in the past and wouldn’t forgive yourselfB.your mind is quick and bright when in a state of anxietyC.you are thinking in a stupid way when anxious thoughts worries you a lotD.you worried a lot and the anxious thoughts will increase your anxiety小题2:The author advises to put your palm on the desk or any things nearby in order to ____A.play a small trickB.feel the surface of the object C.do some exercisesD.reduce your anxiety小题3:The writer mentioned some senses that could be used to reduce stress except the _____.A.sense of touchingB.sense of smellC.sense of humourD.sense of listening小题4:Which of the following can be served as a title for the article?A.Frist Aid to Anxiety----SensesB.How Anxiety WorksC.The Cause of Anxiety—SensesD.How to Deal with Anxiety 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:D
小题2:D
小题3:C
小题4:A
试题分析:本文作者作者介绍了通过转移感官注意力来减轻压力的方法。
小题1:细节题:根据第三段最后一句“These thoughts will make you feel anxious. The anxiety, in turn, increases the number of anxious thoughts.”这些想法会让你感到焦虑。焦虑反过来又增加了许多焦虑的想法。由此可以解释Is your mind racing in circles脑子绕圈子的涵义。故选D。
小题2:推理题:阅读全文可知作者介绍了通过转移感官注意力来减轻压力的方法。故选D。
小题3:细节题:阅读文章可知作者提到了用手触摸桌子表面,或吃饭时深呼吸、或倾听声音,或注意观察等方法减压,就是没有提到用幽默减压。故选C。
小题4:推理题:阅读文章可知作者提到了用手触摸桌子表面,或吃饭时深呼吸、或倾听声音,或注意观察等方法减压,这些都是通过感官。故选A。

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98