| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Brenda Linson never goes anywh
普通文章 Comment on CRIHere are the com
普通文章 After students come home from 
普通文章 Snapshots, the new fashion for
普通文章 Over the past century, all kin
普通文章 A report brought back by most 
普通文章 Are you feeling stressed out? 
普通文章 The interview has been going o
普通文章 Its time to remind myself what
普通文章 Although similar in appearance
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

Donna is 19 years old and loves animals, which is why I’m a..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

Donna is 19 years old and loves animals, which is why I’m a..

Donna is 19 years old and loves animals, which is why I’m always happy to leave my dog with her when I go on holiday. Donna also helps to train hunting dogs, but recently, her boyfriend told me, she returned home from a farm in tears after being told to hit some dogs.
“She wasn’t being asked to hit them because they didn’t behave well,” he said. “She was told to punch these puppies with a closed fist simply to let them know who is the boss,” Donna refused. Good for Donna. In my view, you hit an animal for only two reasons: as a way to teach it an important lesson to protect it from danger, such as not into the road; or because you like hurting animals.
Last summer, I attended a horse race. I don’t know much about horses, but I was alarmed when I saw a horse with a huge ulcer (溃疡) on its legs. “Surely this horse won’t race?” I asked. I was very surprised that nobody in the crowd seemed concerned.
The horse began the race, but later it fell heavily. It had broken its leg. The next thing I saw was its dead body in a bag, being driven past. No one seemed to care, except those who had bet on it. I know people care for horse racing, but do they really care for horses? I doubt it.
Oh, but it’s a tradition, I hear you say. Wouldn’t the world be a boring place if we didn’t occasionally hit, shoot and chase animals? Traditions are made by man and can be unmade. It was once acceptable to kill servants when their master died, to visit the mental hospitals to laugh at the patients or to watch public execution (执行死刑).
Nor should it be forgotten that in our progress to a more civilized world, animals have played an important role: they have fed us, carried us, worked for us, rescued us, died for us and sometimes just saved us from loneliness. Surely by now they deserve our kindness. At the very least, they deserve our respect.
小题1:Donna was asked to hit the young dogs because ________.A.they misbehavedB.their owner disliked themC.people on the farm enjoy hurting themD.it was a way to train them to obey people小题2:What does the underlined word in paragraph 2 probably mean?A.strikeB.strokeC.scoldD.pump小题3:What is the author’s purpose in telling the readers the story about the horse?A.To explain the traditional horse race to readers.B.To prove that the weak horse can’t win in the race.C.To show that animals are treated unfairly by humans.D.To say that people care more for horses than horse racing.小题4:Which of the following is NOT true?A.People no longer watch killing criminals in public.B.The author cannot accept anyone who hits the animals.C.It was a traditional practice to kill servants for their dead master.D.The author thinks it is possible to change the traditions made by man.小题5:What’s the best title of the passage?A.No One Cares for Animals Nowadays.B.Let’s Protect the Endangered Animals.C.Show Animals the Respect They Deserve.D.The Stories Between Animals and People. 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:D
小题2:A
小题3:C
小题4:B
小题5:C
试题分析:
小题1:根据第二段“She was told to punch these puppies with a closed fist simply to let them know who is the boss”可知,Donna被要求教训那些狗,不是因为那些狗不听话,而是要让它们知道谁是它们的主人,也就是训练它们,故选D。
小题2:根据第二段“She wasn’t being asked to hit them because they didn’t behave well,”可知,Donna被要求打那些狗,punch在此与hit同义,故选A。
小题3:根据第四段“I know people care for horse racing, but do they really care for horses?”可知,作者句了一个关于马的例子,来说明动物没有得到应有的尊重,故选C。
小题4:根据倒数第二段“It was once acceptable to kill servants when their master died, to visit the mental hospitals to laugh at the patients or to watch public execution (执行死刑).”可知,仆人陪葬、观看执行死刑这些在以前是一种传统,A、C正确;根据倒数第二段“Traditions are made by man and can be unmade.”可知,传统是人制定的,也是可以撤销的,D项正确;故选B。
小题5:根据最后一段“animals have played an important role ...Surely by now they deserve our kindness. At the very least, they deserve our respect.”可知,动物在人类文明中扮演者重要角色,它们至少应该得到应有的尊重。故选C。

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98