| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Brenda Linson never goes anywh
普通文章 Comment on CRIHere are the com
普通文章 After students come home from 
普通文章 Snapshots, the new fashion for
普通文章 Over the past century, all kin
普通文章 A report brought back by most 
普通文章 Are you feeling stressed out? 
普通文章 The interview has been going o
普通文章 Its time to remind myself what
普通文章 Although similar in appearance
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

They say that the real marathon begins at 35 kilometers — th..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

They say that the real marathon begins at 35 kilometers — th..

They say that the real marathon begins at 35 kilometers — the rest is just a warm up. And sure enough, in 2009, at around the 36 kilometer point of the Beijing Marathon I experienced what runners call “hitting the wall”. I had been doing well until that point, but suddenly I felt a sharp pain in my leg. My pace slowed down dramatically and every brain cell in my head seemed to be screaming “stop!!!”
The last 5 kilometers were not fun; in fact, they were really hard work. Keeping motivated to run those last few kilometers was one of the hardest things I had ever done. But that is what makes running a marathon such a rewarding experience — if it were easy everyone would do it.
I have to admit it is sometimes not even easy to find the motivation to get out of bed, pull on your running shoes and head out into the morning to go for another run. These last two weeks of training for the Muztagata climb have been a little tough. I have been following my training plan for about three months but now I find that my original enthusiasm (热情) has all been used up. Day after day of going to the gym is beginning to wear me down and there still seems so much longer to keep this up. I have begun to doubt that I am actually making any progress or getting any fitter and even thought that I might be going backwards!
These are all very common experiences for people who are working towards challenging, longer term goals and I have learned to recognize these “highs” and “lows” in my energy and enthusiasm. Over the years I have learned a number of tricks that help me to deal with the days when my early motivation seems to have abandoned me for good.
小题1:Many runners say that the real marathon begins at 35 kilometers because it is at this point that __________.A.runners begin to enjoy running the marathon race B.runners are worn out as if they are breaking downC.the rest part is just the preparation for the raceD.the race is a rewarding experience for runners小题2:When people are working extremely hard towards challenging, _________.A.they can keep themselves motivated all the timeB.they will never hesitate to continue carrying out their planC.they sometimes feel as if they stop making progressD.they will fail to keep their spirits up小题3:What is the author going to talk about in the following passage?A.How to get trained.B.Tips for becoming a marathon runner.C.How to meet challenges. D.Tips for keeping motivation high. 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:B
小题2:C
小题3:D 
试题分析:文章大意:中国谚语说,“千里之行,始于足下”作者通过亲身体验,得出时间辛苦努力却不见成效难免会令人气馁,我们了解到将任务分解为多个更为切近的目标可有效地避免你因目标过于宏伟而手足无措。
小题1:B细节理解题。根据下文作者自己的亲身经历可知,在此时马拉松运动员已经筋疲力尽,故可知

参考答案
。故B正确。
小题2:C细节理解题。根据文章第三段及最后一句I have begun to doubt that I am actually making any progress or getting any fitter and even thought that I might be going backwards!可以得出

参考答案
。故C正确。
小题3:D推理判断题。根据最后一段Over the years I have learned a number of tricks that help me to deal with the days when my early motivation seems to have abandoned me for good.可知作者下面一段将讲述保持高动机的建议。故D正确。

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98