| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Brenda Linson never goes anywh
普通文章 Comment on CRIHere are the com
普通文章 After students come home from 
普通文章 Snapshots, the new fashion for
普通文章 Over the past century, all kin
普通文章 A report brought back by most 
普通文章 Are you feeling stressed out? 
普通文章 The interview has been going o
普通文章 Its time to remind myself what
普通文章 Although similar in appearance
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

A quarter of US adults say they read no books at all in the ..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

A quarter of US adults say they read no books at all in the ..

A quarter of US adults say they read no books at all in the past year, according to an Associated Press-Ipsos survey. The typical person said that he / she read four books in the last year and, excluding those who had not read any books at all, the usual number of books read was seven.
Of those who did read, women and pensioners (领养老金者) were the most eager readers, and religious works and popular fiction were the top choices. The number of books read was nine books for women and five for men. The number also showed that those with college degrees read the most, and people aged 50 and over read more than those who are younger.
People from the West and Midwest are more likely to have read at least one book in the past year. Southerners who do read tend to read more books — mostly religious books and romance novels — than people from other regions.
Those who said they never attend religious services read nearly twice as many books as those who attend frequently, but the Bible and religious works were read by two thirds of the people in the survey, more than all the other categories. Popular fiction, histories, biographies and mysteries took up about half, while one in five read romance novels. Politics, poetry and classical literature were named by fewer than 5% of readers. More women than men read every major category of books except for history and biography books. Men tend to prefer non-fiction.
Book sales in the US have been flat in recent years and are expected to stay that way, which, experts think, results from competition from the Internet and other media, and the unsteady economy.
小题1:The passage mainly tells us ______.A.the number of Americans who read books last year droppedB.the book sales in the US have been dropping in recent yearsC.the reasons why one in four Americans read no books last yearD.about region differences in the number and kind of books read last year小题2:Which kind of Americans read the most last year according to the survey?A.Older men with college degrees from the South.B.Older women with college degrees from the South.C.Younger educated men from the Midwest.D.Younger educated women from the West.小题3:What kind of books was read most according to the passage?A.Religious works.B.Popular fiction.C.Poetry.D.History.小题4:Which of the following reasons why people read fewer books is true?
①. Competition from the Internet.  
②. Competition from other media.
③. The unsteady economy.
④. People attend religious services
⑤. No time for reading.A.①②③B.②③⑤C.①③⑤D.②③④ 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:A
小题2:B
小题3:A
小题4:A
试题分析:一项调查显示,美国成年人读书量在下降,有四分之一的美国人根本不读书。造成读书量下降的原因主要是来自互联网的竞争,其它媒介的竞争和经济波动。
小题1:根据第一段“A quarter of US adults say they read no books at all in the past year ...he / she read four books in the last year ...the usual number of books read was seven”可知,调查结果显示,去年每人的读书量是4本,低于常规读书量6本。故选A。
小题2:根据第二段“Of those who did read, women and pensioners (领养老金者) were the most eager readers
The number also showed that those with college degrees read the most”和第三段“Southerners who do read tend to read more books”可知,南部地区拥有大学学历的女性读的书最多,故选B。
小题3:根据第四段“but the Bible and religious works were read by two thirds of the people in the survey, more than all the other categories”可知,读的最多的书籍是宗教书籍,故选A。
小题4:根据最后一段“which, experts think, results from competition from the Internet and other media, and the unsteady economy.”可知,读书量的下降是由互联网的竞争,其它媒介的竞争和不稳定的经济造成的,故选A。

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98