| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Falling temperatures are no ex
普通文章 The other day I heard a few lo
普通文章 If there is one thing Im sure 
普通文章 Being in an unfamiliar school 
普通文章 Habits,whether good or bad,a
普通文章 Today’s youth seem content to
普通文章 Cyclist Jia Yanmei and a fello
普通文章 I chose to study in Madrid bec
普通文章 The purpose of a letter of app
普通文章 It seems hard to watch someone
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

The other day I heard a few local musicians talking: I hat..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

The other day I heard a few local musicians talking: I hat..

The other day I heard a few local musicians talking:
"I hate all the pianos in this town and I hate that rubbish they play on the radio .They cannot every understand rhythm(韵律)"
"Nobody wants to pay musicians anything. I'm sick of all the people who want you to play without paying you."
One younger musician said, "There are several clubs who want me to play for a few nights a  month and I'm trying to find other places to play .I'm also planning to join in several summer festivals this year."
I  really liked what the younger musician said so I made friends with him.
Attitudes are important. Whether they're positive or negative(消极) they're all rubbing      off on you,If you're around people who are always complaining or blaming others, it is possible that you will start doing the same as well. If you spend lots of time with people who don't support your dreams, it is time to take a look at the people you call " friends".
There is an easy exercise you can try. Make a list of the people who you often stay with, and simply stop , spending time with the negative ones on your list. Set a new standard for yourself and don't become friends with people who fall below that standard.
Of course, this exercise is entirely different from making friends only for the good of oneself. We really should try to help and spend time with those who are working towards a goal or dream.
小题1:The musicians' conversation at the beginning is there to show thatA.musicians' living conditions are not goodB.people in that town have poor taste in musicC.young people are more likely to succeedD.different musicians have different attitudes小题2:The underlined part in Para. 6 means________.A.they'll have an influence on youB.they'll help you realize your dreamsC.they'll keep you from moving onD.they'll push you ahead very hard小题3:Why did the author want to make friends with the younger musician?A.He is more active than the others.B.He can earn more than the others.C.His attitude is more positive than the others.D.He has more things to do than the others.小题4:By doing the exercise mentioned in Para. 7, you can________.A.improve your ability to make friendsB.make the right kind of friends for sureC.develop a better relationship with your friendsD.make some new friends with similar interests小题5:We can get the following information from the passage EXCEPT________.A.the younger musician is a positive person and would be a good friendB.one should avoid making friends with people having lots of difficultiesC.the exercise can help you keep close to really helpful friendsD.one will start complaining if one spends too much time with negative people 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:D
小题2:A
小题3:C
小题4:B
小题5:B
试题分析:文章说明了人们对于生活的态度很重要,所以交朋友时,要和那些有积极生活态度的人交朋友。
小题1:细节题:根据The other day I heard a few local musicians talking: "I hate all the pianos in this town and I hate that rubbish they play on the radio .They cannot every understand rhythm(韵律)" "Nobody wants to pay musicians anything. I'm sick of all the people who want you to play without paying you." One younger musician said, "There are several clubs who want me to play for a few nights a  month and I'm trying to find other places to play .I'm also planning to join in several summer festivals this year." 来看,不同的音乐家有不同的观点。故选D。
小题2:猜词题:从后面的句子If you're around people who are always complaining or blaming others, it is possible that you will start doing the same as well. If you spend lots of time with people who don't support your dreams, it is time to take a look at the people you call " friends".可知划线句子的意思是你周围的人会影响到你。故选A。
小题3:细节题:根据One younger musician said, "There are several clubs who want me to play for a few nights a  month and I'm trying to find other places to play .I'm also planning to join in several summer festivals this year." I  really liked what the younger musician said so I made friends with him.可知作者想和年轻的音乐家交朋友的原因是因为他的生活态度比其他的人要积极,故选C。
小题4:推断题:根据Make a list of the people who you often stay with, and simply stop , spending time with the negative ones on your list. Set a new standard for yourself and don't become friends with people who fall below that standard.可知通过做第七自然段的练习,你能确保交到正确的朋友。故选B。
小题5:细节题:文章并没有提到一个人避免和有很多困难的人交朋友。故选B。

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98