| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Falling temperatures are no ex
普通文章 The other day I heard a few lo
普通文章 If there is one thing Im sure 
普通文章 Being in an unfamiliar school 
普通文章 Habits,whether good or bad,a
普通文章 Today’s youth seem content to
普通文章 Cyclist Jia Yanmei and a fello
普通文章 I chose to study in Madrid bec
普通文章 The purpose of a letter of app
普通文章 It seems hard to watch someone
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

If there is one thing Im sure about, it is that m a hund..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

If there is one thing Im sure about, it is that m a hund..

"If there is one thing I'm sure about, it is that m a hundred years from now we will still be reading newspapers. It is not that newspapers are a necessity. Even now some people get  most of their news from television or radio. Many buy a paper only on Saturday or Sunday. But for most people reading a newspaper has become a habit passed down from generation to generation.
The nature of what is news may change .What basically makes news is what affects our lives - the big political stories, the coverage of the wars, earthquakes and other disasters, will continue much the same. I think there will be more coverage of scientific research, though .It's already happening in areas that may directly affect our lives, like genetic(基因的) engineering. In the future, I think  there will be more coverage of scientific explanations of why we feel as we do - as we develop a better understanding of how the brain operates  and what our feelings really are.
It's quite possible that in the next century newspapers will be transmitted(传送)electronically from Fleet Street and printed out in our own home. In fact ,I'm pretty sure  how it will happen m the future. You will probably be able to choose from a menu, making up your own newspaper by picking out the things you want to read - sports and international news, etc.
I think people have got it wrong when they talk about competition between the different media(媒体).They actually feed off each  other.  Some people once foresaw that television would kill off newspapers, but that hasn't happened. What is read on the printed page lasts longer than pictures on a screen or sound lost in the air. And as for the Internet. it's never really pleasant to read something just on a screen.
小题1:What is the best title for the passage?A.The Best Way to Get NewsB.The Changes of MediaC.Make Your Own NewspaperD.The Future of Newspaper小题2:In the writer's opinion, in the future, _______.A.more big political affairs, wars and disasters will make newsB.newspapers will not be printed in publishing houses any longerC.newspapers will cover more scientific researchD.more and more people will watch TV小题3:What will probably be on in the newspaper made by yourself?A.Sports and international news.B.A menu of important news.C.The most Important news.D.what you are interested in.小题4:From the passage, we can infer ________.A.newspapers will win the competition among the different mecliaB.newspapers will stay with us together with other mediaC.television will take the place of newspaperD.the writer believe some media will die out小题5:The phrase "feed off" in the last paragraph means ________ .A.depend onB.compete withC.fight withD.kill off 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:D
小题2:C
小题3:D
小题4:B
小题5:A
试题分析:文章介绍了报纸的未来,并且说明报纸将会和其他媒体一起伴随着我们。
小题1:主旨题:这篇文章主要讲了报纸的未来。故选D。
小题2:细节题:根据I think there will be more coverage of scientific research, though .It's already happening in areas that may directly affect our lives, like genetic(基因的) engineering.可知根据作者的观点,在未来报纸将会包含更多的科学研究。故选C。
小题3:细节题:根据You will probably be able to choose from a menu, making up your own newspaper by picking out the things you want to read - sports and international news, etc.可知这里想说你自己制作的报纸可能会有你感兴趣的东西在报纸上。故选D。
小题4:推断题:根据Some people once foresaw that television would kill off newspapers, but that hasn't happened. What is read on the printed page lasts longer than pictures on a screen or sound lost in the air. And as for the Internet. it's never really pleasant to read something just on a screen.可以看出从文章中可以推断出报纸将会和其他媒体一起伴随着我们。故选B。
小题5:猜词题:根据I think people have got it wrong when they talk about competition between the different media(媒体).They actually feed off each  other. 可猜出"feed off"意思是依靠。故选A。

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98