| 网站首页 | 考试资料 | 财会考试 | 外语考试 | 职业考试 | 学历考试 | IT认证考试 | 技能考试 | 中小学考试 | 考试材料 | 会计基础 | 学生资源 | 学英语 | 手机版
最新公告:     学习知识网-最新上线,提供海量的各类学习,如外语、认证、技能、中小学等知识学习!!  [学习知识  2013-01-20]        
考试集 考试集
考试集 专题栏目 考试集
考试集 更多内容 考试集
考试集 最新更新 考试集
普通文章 Falling temperatures are no ex
普通文章 The other day I heard a few lo
普通文章 If there is one thing Im sure 
普通文章 Being in an unfamiliar school 
普通文章 Habits,whether good or bad,a
普通文章 Today’s youth seem content to
普通文章 Cyclist Jia Yanmei and a fello
普通文章 I chose to study in Madrid bec
普通文章 The purpose of a letter of app
普通文章 It seems hard to watch someone
考试集 更多内容 考试集
考试集 栏目导航 考试集
语文考试
英语考试
中考考试
高考考试
优秀作文
会计考试
考试集 更多内容 考试集
考试集 您现在的位置: 好仔学堂-考试集 >> 考试资料 >> 英语考试 >> 正文

For most people, shopping is still a matter of wandering dow..

编辑:ks.zx98.com 来源:互联网 标签:英语阅读理解 点击数:           ★★★
 

For most people, shopping is still a matter of wandering dow..

For most people, shopping is still a matter of wandering down the street or loading a cart in a shopping mall. Soon, that will change. Electronic commerce (trade) is growing fast and will soon bring people more choices. There will, however, be a cost: protecting the consumer from being cheated will be harder. Many governments therefore want to apply street regulations to the electronic world. But politicians would be wiser to see cyberspace as a basis for a new era of corporate self-regulation.
Consumers in rich countries have grown used to the idea that the government takes responsibility for everything from the stability of the banks to the safety of the drugs or their rights to refund when goods are faulty. But governments cannot enforce national laws on businesses whose only presence is on the screen. Even in a country where a clear right to compensation exists, the on-line customer in Tokyo, say, can hardly go to New York to get a refund (退款) for a clothes purchase.
One answer is for government to cooperate more: to recognize each other’s rules. But that requires years of work and volumes of detailed rules. And plenty of countries have rules too fanciful for sober countries to accept. There is, however, another choice. Let the electronic businesses do the regulation themselves. They do, after all, have a self-interest in doing so.
In electronic commerce, a reputation for honest dealing will be a valuable competitive asset. Governments, too, may compete to be trusted. For instance, customers ordering medicines on- line may prefer to buy from the United States because they trust the rigorous screening of the Food and Drug Administration; or they may decide that the FDA’s rules are too strict, and buy from Switzerland instead.
Customers will still need to use their judgment, but precisely because the technology is new, electronic shoppers are likely for a while to be a lot more cautious than customers of the normal sort. And the new technology will also make it easier for them to complain when a company lets them down. In this way, at least, the advent(出现) of cyberspace may argue for fewer consumer protection laws, not more.
小题1:In case an electronic shopper bought faulty goods from a foreign country, what could he do?A.Refuse to pay for the purchase.B.Go to the seller and ask for a refund. C.Appeal to consumer protection law.D.Complain about it on the Internet.小题2:In the author’s view, businesses would place a high emphasis on honest dealing because in the electronic world _______.A.international cooperation would be much more frequentB.consumers could easily seek government protectionC.a good reputation is a great advantage in competitionD.it would be easy for consumers to complain小题3:We can infer from the passage that in licensing new drugs the FDA in the United States is______.A.very quickB.very cautiousC.very slowD.rather careless小题4:According to the author, what will be the best policy for electronic commerce?A.Self-regulation by the business.B.Strict Consumer protection laws.C.Close international cooperation.D.Government protection. 难度:中档来源:不详

参考答案

小题1:D
小题2:C
小题3:B
小题4:A
试题分析: 在未来社会,购物不再意味着逛街、推着购物车逛商场。电子商务的出现使得人们在网上购物更为方便。但是,网上购物也存在一些弊端,比如,如果在网上买到假冒商品时候,政府还缺少必要的措施制度去保障消费者利益。
小题1:D细节理解题。细节理解题。文章第一段提到在网上购物使保护消费者权益更难,然后在文章末段作者提出And the new technology will also make it easier for them to complain when a company lets them down.,由此判断如果在网上买到假冒伪劣商品,人们可以提出投诉,选D。
小题2:C细节理解题。根据文章倒数第二段举的例子可以判断公司的诚信是公司在激烈的竞争中获得更多利益好处的保障,故

参考答案
选C。
小题3:B细节理解题。 从文章倒数第四段because they trust the rigorous screening of the Food and Drug Administration; or they may decide that the FDA’s rules are too strict, and buy from Switzerland instead.可知美国在批准新药品方面是非常谨慎、严格的,故选B。
小题4:A推理判断题。文章第三段提出让电子公司自己对自己进行监管,然后在文章第三段提出这样做的好处,由此判断作者认为最好的政策就是网络公司的自我制约,选A。

本文来源互联网,仅供参考学习!!更多请关注:英语阅读理解

英语考试栏目考试资料频道返回首页
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 考试集 相关文章 更多内容 考试集
    [英语考试]Are you always busy? Is your schedul
    [英语考试]The famous director of a big and exp
    [英语考试]American beekeeping operations have 
    [英语考试]There are many rights to make sure t
    [英语考试]In this age of Internet chat,videog
    [英语考试]When you are at odds with someone cl
    [英语考试]Imagine yourself on a boat looking o
    [英语考试]Matt grows the best vegetables in th
    [英语考试]If we observe carefully, we van find
    [英语考试]阅读下面的短文,掌握其大意,然后从下
    考试集 考试集 考试集
    图片 英语考试推荐 更多>> 图片
     [英语考试] Thomas Adams, an 
     [英语考试] Dr. Albert Schwei
     [英语考试]CHARLIE CHAPLIN 18
     [英语考试] When you see the 
     [英语考试] I have been a fri
     [英语考试] As one of Hollywo
     [英语考试] Beijing (China Da
     [英语考试] Jackie Chan was b
     [英语考试] Beethoven (贝多芬
     [英语考试] Jack Johnson is o
    图片 图片
    图片 英语考试热门 更多>> 图片
    推荐文章 [语文考试]蝉鸣空桑林,八月萧关道热点文章
    推荐文章 [语文考试]韦应物《郡斋雨中与诸文士燕集》热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jack Johnson is one热点文章
    推荐文章 [英语考试] Beethoven (贝多芬) 热点文章
    推荐文章 [英语考试]My name is Jane.Im a student.M热点文章
    推荐文章 [英语考试] Dr. Albert Schweitz热点文章
    推荐文章 [英语考试] Michael Jackson is 热点文章
    推荐文章 [英语考试] When you see the gi热点文章
    推荐文章 [英语考试] Thomas Adams, an Am热点文章
    推荐文章 [英语考试] Jackie Chan was bor热点文章
    图片 图片
    | 本站简介 | 加入收藏 | 联系站长 | 本站友链 | 申请友链 | 版权申明 | 返回首页 |

    考试集:考试资讯,考试时间,考试试题,学习方法大全更多最新考试知识
    网站备案号:粤ICP备12041130号
    您身边的最好的好仔学堂-考试集!
    网站站长:zx98